Bij een brede ontwikkeling horen ook uitdagingen op science-gebied.

Excursies

Behalve excursies naar bijvoorbeeld de universiteit in Wageningen, de sterrenwacht in Utrecht en andere uitstapjes, is er ook een aantal structurele onderdelen waaraan je kunt deelnemen. Deze activiteiten vallen onder de Montessori Academie.

Wetenschaps- en techniekklas

25 middagen ben je bezig met verschillende projecten, waarbij verschillende aspecten van het bèta-onderwijs aan bod komen. Kun je niet wachten tot je alle bètavakken kunt volgen, dan kun je hier je natuurwetenschappelijk ei kwijt. De cursus begint met een excursie naar het Science Centre in Delft en wordt afgesloten met een presentatie, waar je je experimenten kunt laten zien. Meer informatie over deze cursus en bijvoorbeeld de kosten die eraan verbonden zijn kun je in de Montessori Academie folder vinden.

Technisch team

Door deel te nemen aan het technisch team leer je meer dan alleen de werking van technische apparatuur. Je leert ook hoe je die apparatuur moet bedienen en hoe je samen met je team de verantwoordelijkheid kunt dragen voor geluid en licht tijdens bijvoorbeeld de musicalproducties.

Ook deze activiteiten komen op je MA-Certificaat dat je bij je diploma meekrijgt.

 

← Leerling participatie | Kunst en cultuur →