Open Dag

Op donderdag 27 januari 2022 kun je in de middag (van half 4 tot half 6) en in de avond (van 7 tot 9 uur) onze school bezoeken. Als je het leuk vindt, kun je worden rondgeleid door een leerling van onze school die je van alles vertelt en laat zien. Je kunt vragen stellen aan docenten, er zijn opdrachten of proefjes om te doen en de zorgcoördinator, mentoren en jaarlaagcoördinator zijn ook aanwezig om alle vragen die jij of je ouder(s)/verzorger(s) hebben te beantwoorden.

Open lesmiddag

Op de open dag is er van alles te zien en te doen, maar zijn er geen lessen om te volgen. Dat kan wél op de twee lesmiddagen die we voor jullie organiseren op 8 december 2021 en 9 februari 2022. Het is de bedoeling dat je je vooraf aanmeldt voor een lesmiddag, zodat we weten op hoeveel leerlingen we kunnen rekenen en hoeveel lessen nodig zijn. De lesmiddag begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Je kunt je aanmelden voor zo’n lesmiddag door een mailtje te sturen naar administratie@rml.nl.

Voorlichtingsavond voor ouders

Op 23 november 2021 kunnen je ouder(s)/verzorger(s) terecht op onze voorlichtingsavond. We vertellen dan in de aula van alles over onze school en er is volop ruimte om vragen te stellen. Deze avond is niet bedoeld voor leerlingen, maar je kunt natuurlijk wel je vragen meegeven aan je ouders, als je al dingen wilt weten!

Je kunt natuurlijk ook veel informatie vinden op de website van de school. Daarnaast kun je ons ook volgen op social media:

Hier kun je ons vinden op Facebook en hier kun je ons vinden op Instagram

← Groep 8 | Montessori →