Open Dag

Helaas kan onze Open Dag op 27 januari 2022 vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. De middelbare scholen en de basisscholen zijn na de Kerstvakantie gelukkig wel weer open gegaan, maar het is voor ons nog niet toegestaan om leerlingen van andere scholen op bezoek te krijgen in het kader van een Open Dag.

We hopen van harte dat dit over een paar weken anders is, zodat de Open Lesmiddagen van 9 februari en 23 februari wel gewoon door kunnen gaan.

Op woensdag 26 januari vindt in Rotterdam een online scholenmarkt plaats, waar het RML ook aanwezig zal zijn. Als je deze wilt bezoeken, moet je je vooraf aanmelden (vóór 21 januari) en een ‘avatar’ aanmaken, waarmee je over de digitale scholenmarkt kunt ‘lopen’ en bij verschillende kraampjes aan medewerkers en leerlingen van verschillende middelbare scholen vragen kunt stellen. Dat is natuurlijk niet hetzelfde als een echte Open Dag waar je ook de sfeer kunt proeven, maar het is wel een manier om meer informatie te verzamelen over de middelbare scholen in Rotterdam. Voor meer informatie over deze digitale scholenmarkt en om je aan te melden, zie www.dedigitalescholenmarkt.nl

Verder zijn we bezig om nog een paar filmpjes te maken over het Montessori Lyceum, zodat je nog iets meer beeld krijgt. Houd onze website en social media dus goed in de gaten!

Open lesmiddag

Op de open dag is er van alles te zien en te doen, maar zijn er geen lessen om te volgen. Dat kan wél op de twee, en dit jaar 3, lesmiddagen die we voor jullie organiseren. Het is de bedoeling dat je je vooraf aanmeldt voor een lesmiddag, zodat we weten op hoeveel leerlingen we kunnen rekenen en hoeveel lessen nodig zijn.
De open lesmiddag van 9 en 23 februari zijn vol. Dinsdag 8 maart hebben wij een extra open lesmiddag ingepland. Inschrijven hiervoor gaat via onze administratie: administratie@rml.nl.
De lesmiddag begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Voorlichtingsavond voor ouders

Op 23 november 2021 kunnen je ouder(s)/verzorger(s) terecht op onze voorlichtingsavond. We vertellen dan in de aula van alles over onze school en er is volop ruimte om vragen te stellen. Deze avond is niet bedoeld voor leerlingen, maar je kunt natuurlijk wel je vragen meegeven aan je ouders, als je al dingen wilt weten!

Je kunt natuurlijk ook veel informatie vinden op de website van de school. Daarnaast kun je ons ook volgen op social media:

Hier kun je ons vinden op Facebook en hier kun je ons vinden op Instagram

← Groep 8 | Montessori →