Geef je hier op voor de Open Lesmiddagen  of stuur een e-mail naar: administratie@rml.nl

Open Dag

We verwachten je met je ouders op dinsdag 28 januari 2020 tussen 15.30 en 17.30 uur of ’s avonds tussen 19.00 en 21.00 uur.

Leerlingen van onze school vangen je op bij de deur en zullen je rondleiden door het  gebouw. Je komt in het gymnastieklokaal, onze mooie mediatheek (met computers), het scheikundelokaal, het tekenlokaal, het muzieklokaal, het computerlokaal en … waar je maar wilt. Intussen kun je ze ook wat ‘geheimen’ ontfutselen over hoe leuk het is op school, wat we allemaal doen met wetenschap en techniek, kunst, sport en theater op de Montessori Academie en hoe dat nou zit met de keuzewerktijd.

In alle lokalen mag je meedoen met demonstraties. En de leerlingen zorgen voor ‘live’ muziek.

Open lesmiddagen

Kom op woensdag 11 december 2019 of 12 februari 2020 van 14.00 tot 16.00 uur meedoen met de open lessen.
Geef je op via de link boven aan deze bladzijde. Lukt het niet om je via de link aan te melden, mail dan naar administratie@rml.nl.

Voorlichtingsavond

De voorlichtingsavond voor ouders is op donderdag 28 november 2019 om 19.30 uur.

We vertellen die avond over de uitgangspunten van de school en hoe het onderwijs bij ons eruitziet. Daarna gaan we in kleine groepen uiteen. Er is dan ruim de tijd om met elkaar te praten en vragen te stellen aan de brugklasmentoren, de schoolleiding, ouders en leerlingen.

← Groep 8 | Montessori →