Geef je hier op voor de Open Lesmiddagen  of stuur een e-mail naar: administratie@rml.nl

Open Dag

We verwachten je (dit jaar i.v.m. corona helaas zonder ouders, dus kom vooral met een vriend of vriendin!) op donderdag 28 januari 2021 tussen 15.00 en 18.00 uur. Vanwege corona zal het dit jaar op inschrijving voor een tijdslot zijn via de website van de school.

Leerlingen van onze school vangen je op bij de deur en zullen je rondleiden door het  gebouw. Je komt in het gymnastieklokaal, onze mooie mediatheek (met computers), het scheikundelokaal, het tekenlokaal, het muzieklokaal, het computerlokaal en … waar je maar wilt. Intussen kun je ze ook wat ‘geheimen’ ontfutselen over hoe leuk het is op school, wat we allemaal doen met wetenschap en techniek, kunst, sport en theater op de Montessori Academie en hoe dat nou zit met de keuzewerktijd.

In alle lokalen mag je meedoen met demonstraties. En de leerlingen zorgen voor ‘live’ muziek.

Open lesmiddagen

Kom op woensdag 9 december 2020 of 10 februari 2021 van 14.00 tot 16.00 uur meedoen met de open lessen.
Je kunt je hiervoor aanmelden via een online inschrijfsysteem dat we aan het ontwikkelen zijn. Tot die tijd kun je je aanmelden door te mailen naar administratie@rml.nl.

Voorlichtingsavond

De online voorlichtingsavond voor ouders is op dinsdag 24 november 2020 om 19.30 uur.

In een informatiefilmpje zullen we vertellen over de uitgangspunten van de school en hoe het onderwijs bij ons eruitziet. Op 24 november kunt ual uw vragen stellen aan een online panel van (brugklas)mentoren, de schoolleiding, ouders en leerlingen. U kunt zich hiervoor t.z.t. aanmelden, zodat we u per mail de uitnodiging voor de online panelbijeenkomst kunnen toesturen.

← Groep 8 | Montessori →