Jouw mening over en bijdrage aan schoolzaken telt! Want juist die inbreng maakt onze school zo bijzonder en bruisend. Neem je deel aan één of meer van onze leerlingteams, dan kun je een belangrijke rol spelen in het schoolgebeuren: je organiseert buitenschoolse activiteiten of evenementen, neemt de verantwoordelijkheid voor de techniek of bent nauw betrokken bij de schoolorganisatie.

Wat allemaal?

Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan de Senaat (leerlingenraad), het Technisch Team, het Culturele Team, Montessori Krabbels (onze schoolkrant) en tutor of leerlingenmentor worden. En als je van organiseren houdt, kun je een plekje bemachtigen in de Bond, het leerlingenteam dat de schoolfeesten en sportdag organiseert. Daarnaast zijn er ook nog veel losse projecten. Een voorbeeld is pimp@rml waarbij je actief mee kunt denken en ontwerpen aan het interieur van de school.

MA Certificaat

Al deze teams horen bij de Montessori Academie (MA). Bij je diploma krijg je van ons een certificaat mee waarop alles wat je buiten de lessen om in de school gedaan hebt en welke vaardigheden je daar hebt geleerd. Dus deelnemen aan zo’n team staat dan ook weer mooi op je cv!

← Wat is de Montessori Academie | Science →