Huiswerkbegeleiding en bijles op school door AFTER’S COOL

Huiswerkbegeleidingsinstituut AFTER’S COOL verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles op het Montessori Lyceum Rotterdam. Leerlingen kunnen hier vijf dagen per week terecht voor enthousiaste en betrokken hulp bij hun huiswerk.

Huiswerkbegeleiding

Op de kleinschalige huiswerkbegeleiding leren leerlingen hun huiswerk plannen, maken en leren. Er wordt elke dag nagekeken en overhoord door de begeleiders. De werkwijze van AFTER’S COOL kenmerkt zich door een positieve, enthousiaste insteek en veel aandacht voor regelmaat, structuur en motivatie.

Bijles

Voor leerlingen die een achterstand in willen halen, bijgespijkerd willen worden voor een specifiek vak of zich extra willen voorbereiden op een toets geeft AFTER’S COOL bijlessen. Deze één-op-één-hulp wordt speciaal afgestemd op de situatie en leerstijl van de leerling. Ouders ontvangen regelmatig terugkoppeling over de vorderingen.

Over AFTER’S COOL

AFTER’S COOL (opgericht in 1999) biedt leerlingen ondersteuning bij hun schoolwerk. Inmiddels telt AFTER’S COOL vijftien vestigingen in de regio’s Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Scholieren uit het primair, voortgezet en hoger onderwijs kunnen er terecht voor huiswerkbegeleiding, bijles, remedial teaching, diagnostiek en trainingen. Het motto luidt: ‘Ik zal slagen!’

Aanmelding & informatie

 Openingstijden:  maandag t/m vrijdag van 14.30u tot 18.00u
 Coördinator: Dorien Verswyvelen
 Telefoon:  06-248 667 52
 E-mail:  rml@afterscool.nl
 Website:  www.afterscool.nl/rml