De mediatheek

De mediatheek is een studie en informatiecentrum en gevestigd in het souterrain van de school. Het is dé ruimte waar je als leerling zelfstandig kunt werken of een plekje kunt vinden om rustig te leren. Het is een studieruimte met 100 werkplekken, een uitgebreide collectie boeken, naslagwerken en digitale onderwijsondersteunende middelen. Ook zijn er 32 laptops waarop in de mediatheek gewerkt kan worden en waarop je o.a. toegang hebt tot waardevolle informatiebanken.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur De medewerkers van de mediatheek zijn dhr. Ted Riepsaame (hoofd mediatheek), mevr. Nannette van Schaik en dhr. Nick Blom.

Neem eens een kijkje op onze mediatheeksite. Mediatheeksite: https://rml.auralibrary.nl/auraicx.aspx Hier vind je allerhande informatie, kun je onze collectie bekijken, de nieuwste aanwinsten en favoriete titels zien, specifieke boeken zoeken, reserveringen maken, geleende boeken verlengen of een recensie schrijven. Ook vind je er inspiratie voor een werkstuk of het samenstellen van je boekenlijst.

Let op! Sommige links op de site zijn alleen toegankelijk via de schoolcomputers

Mediatheeksite: https://rml.auralibrary.nl/auraicx.aspx