BRUGKLAS NIEUWS
Op deze speciale brugklaspagina vind je mededelingen en informatie speciaal voor de brugklas. Kijk bijvoorbeeld eens op onze verzameling handige websites via symbaloo. Of download het studievaardighedenboekje met tips voor alle vakken. In de loop van het jaar komen op deze plek belangrijke mededelingen te staan over brugklasactiviteiten en dergelijke. Houd deze pagina dus goed in de gaten. En kijk ook even naar de belangrijke data onder de foto van de mentoren!!!

 

Powerpoints voor ouders
De Powerpoint van de startbijeenkomst op dinsdag 22 augustus is hier te downloaden.
De PowerPoint van de ouderavond van dinsdag 19 september is hier te downloaden.

 

HET BRUGKLASTEAM:
Brugklascoördinator : Mw. Maaike van den Berg.

RML - brugklasmentoren 2017-2018
De Brugklasmentoren (van links naar rechts):
Mw. Lucy Faulkner: B1, Mnr. Cor de Jong: B2, Mnr. Lars Verboom: B3, Mnr. Joris Bakker: B4, Mnr. Willem Jan Kok: B5, Mw. Cuna Laura Duin: B6


BELANGRIJKE DATA

23 en 24 april: project ‘licht’. Tijdens deze twee projectdagen werk je in groepjes aan diverse opdrachten en bezoeken we allemaal 3 gebedshuizen. Alles wat je in deze twee dagen leert verwerk je in een presentatie, die je met je groepje geeft op woensdag 25 april in de KWT en het 4e lesuur. De indeling van de groepjes en het rooster zie je op maandagochtend bij het mededelingenbord op de begane grond. Het is de bedoeling dat je op maandag op de fiets komt, want dan gaan we langs diverse gebedshuizen om te horen en zien hoe het thema ‘licht’ in de verschillende religies naar voren komt. Zowel maandag als dinsdag ben je van half 9 tot 4 uur bezig met het project. 

27 april t/m 13 mei: meivakantie

14 t/m 18 april: werkweek bovenbouw, dus als er dan lessen uitvallen is dat omdat de docenten mee zijn als begeleiders naar Londen, Parijs, Berlijn en Griekenland.

21 mei: Pinksteren, dus geen school

5 juni: afsluiting theaterklas en wetenschapsklas.

18 t/m 22 juni: laatste lesweek, deze week is toetsvrij, zodat je je kunt richten op de voorbereidingen voor de toetsweek in de week daarna.

25 t/m 29 juni: toetsweek voor de hele school. Als je ziek bent en daardoor een toets mist, zorg dan dat je op tijd de docent mailt of opzoekt, want je hebt niet veel tijd meer om de toets in te halen omdat het jaar bijna afgelopen is!

4 juli: teruggeefdag. Het is de bedoeling dat je deze ochtend op school bent om alle gemaakte toetsen en ander werk in ontvangst te nemen. Ook kun je bij je docent(en) langs gaan om vragen te stellen of alvast een fijne vakantie te wensen

6 juli: rapportvergaderingen brugklas

13 juli: start zomervakantie (t/m 26 augustus)

BESTANDEN EN HANDIGE WEBSITES

www.brugklaswerkweek.nl
 

FOTO’S

Asten:
Brugklassers in Asten
Brugklasdag 2016:
Brugklasdag-begeleiders-2016