BRUGKLAS NIEUWS
Op deze speciale brugklaspagina vind je mededelingen en informatie speciaal voor de brugklas. Kijk bijvoorbeeld eens op onze verzameling handige websites via symbaloo. Of download het studievaardighedenboekje met tips voor alle vakken. In de loop van het jaar komen op deze plek belangrijke mededelingen te staan over brugklasactiviteiten en dergelijke. Houd deze pagina dus goed in de gaten. En kijk ook even naar de belangrijke data onder de foto van de mentoren!!!

 

Powerpoints voor ouders
De Powerpoint van de startbijeenkomst op dinsdag 22 augustus is hier te downloaden.
De PowerPoint van de ouderavond van dinsdag 19 september is hier te downloaden.

 

HET BRUGKLASTEAM:
Brugklascoördinator : Mw. Maaike van den Berg.

RML - brugklasmentoren 2017-2018
De Brugklasmentoren (van links naar rechts):
Mw. Lucy Faulkner: B1, Mnr. Cor de Jong: B2, Mnr. Lars Verboom: B3, Mnr. Joris Bakker: B4, Mnr. Willem Jan Kok: B5, Mw. Cuna Laura Duin: B6


BELANGRIJKE DATA

26 maart en 9 april: tijdens drama/ muziek hebben jullie een workshop over Woefside Story en British Pantomime door medewerkers van Theater Rotterdam. Op 26 maart zijn de klassen aan de beurt die drama hebben. Op 9 april volgen de klassen die muziek hebben de workshop.

donderdag 12 april: ’s Avonds bezoek jongerendernière Woefside Story met alle brugklassen! (meer informatie volgt)

donderdag 12 april: girlsday voor de meisjes uit de brugklas die op maandag 19 maart in de KWT zich hebben aangemeld. Op deze dag is er van alles te zien en te doen over techniek / bètavakken en bètastudies.

10 april en 17 april: B1, B3 en B5 hebben op 10 april in de gymzaal een clinic rolstoelbasketball door (S)Cool on Wheels. De week daarna zijn B2, B4 en B6 aan de beurt.

12 t/m 15 april: voorstellingen van de musical in de aula van het RML

23 en 24 april: project ‘licht’. Tijdens deze twee projectdagen werk je in groepjes aan diverse opdrachten en bezoeken we allemaal 3 gebedshuizen. Alles wat je in deze twee dagen leert verwerk je in een presentatie.

27 april t/m 13 mei: meivakantie

5 juni: afsluiting theaterklas en wetenschapsklas.

25 t/m 29 juni: toetsweek voor de hele school

4 juli: teruggeefdag. Het is de bedoeling dat je deze dag op school bent om alle gemaakte toetsen en ander werk in ontvangst te nemen. Ook kun je bij je docent(en) langs gaan om vragen te stellen of alvast een fijne vakantie te wensen

6 juli: rapportvergaderingen brugklas

13 juli: start zomervakantie (t/m 26 augustus)

BESTANDEN EN HANDIGE WEBSITES

www.brugklaswerkweek.nl
 

FOTO’S

Asten:
Brugklassers in Asten
Brugklasdag 2016:
Brugklasdag-begeleiders-2016