BRUGKLAS NIEUWS
Op deze speciale brugklaspagina vind je mededelingen en informatie speciaal voor de brugklas. Kijk bijvoorbeeld eens op onze verzameling handige websites via symbaloo. Of download het studievaardighedenboekje met tips voor alle vakken. In de loop van het jaar komen op deze plek belangrijke mededelingen te staan over brugklasactiviteiten en dergelijke. Houd deze pagina dus goed in de gaten. En kijk ook even naar de belangrijke data onder de foto van de mentoren!!!

 

Powerpoints voor ouders
De Powerpoint van de startbijeenkomst op dinsdag 28 augustus is hier te downloaden.
De Powerpoint van de ouderavond van dinsdag 25 september is hier te downloaden.

 

HET BRUGKLASTEAM:
Brugklascoördinator : Mw. Maaike van den Berg.

brugklasmentoren 2018-2019
De Brugklasmentoren (van links naar rechts):
Mw. Lucy Faulkner: B1, Mnr. Cor de Jong: B2, Mnr. Lars Verboom: B3, Mnr. Joris Bakker: B4, Mnr. Willem Jan Kok: B5, Mw. Cuna Laura Duin: B6, Mnr. Dennis Schneider: B7


BELANGRIJKE DATA

7 januari: tussen 10 uur en 10.40 uur nieuwjaarsreceptie in de aula (kom een soesje eten en warme chocolademelk drinken en klets met elkaar bij over de vakantie / wens iedereen een gelukkig nieuwjaar). Om 11 uur starten de lessen. 

14 t/m 18 januari:  toetsweek voor de hele school (zie rooster op www.rml.nl bij het kopje ‘roosters’!)

24 januari: open dag voor leerlingen uit groep 7 en 8 en andere belangstellenden. Aan het eind van de dag vervallen enkele lessen om de school gereed te maken. We hopen dat jullie allemaal komen helpen bij een vak of als gids, dus houd je mail hierover in de gaten!

25 januari: toetsvrij en 1e lesuur geen les (vanwege open dag)

4 t/m 8 februari: rapportvergaderingen, dus ander rooster en mogelijk lesuitval. Houd Magister goed in de gaten! In de week hierna kun je je rapport verwachten.

15 februari: brugklasdag (vanaf de KWT tot in de avond) met een taartenwedstrijd, schaatsen, fietstocht, film, friet etc.

21 februari: docentenspreekuur (je ouders kunnen weer in gesprek met maximaal 3 docenten. Ze kunnen zich hiervoor opgeven via Magister, daar krijgen ze per mail informatie over). Kom je ook mee naar het gesprek?

25 februari t/m 1 maart: voorjaarsvakantie

 

BESTANDEN EN HANDIGE WEBSITES

www.brugklaswerkweek.nl
 

FOTO’S

Asten:
Brugklassers in Asten