BRUGKLAS NIEUWS
Op deze speciale brugklaspagina vind je mededelingen en informatie speciaal voor de brugklas. Kijk bijvoorbeeld eens op onze verzameling handige websites via symbaloo. Of download het studievaardighedenboekje met tips voor alle vakken. In de loop van het jaar komen op deze plek belangrijke mededelingen te staan over brugklasactiviteiten en dergelijke. Houd deze pagina dus goed in de gaten. En kijk ook even naar de belangrijke data onder de foto van de mentoren!!!

 

Powerpoints voor ouders
De Powerpoint van de startbijeenkomst op dinsdag 3 september is hier te downloaden.
De Powerpoint van de ouderavond is hier te downloaden.

 

HET BRUGKLASTEAM:
Brugklascoördinator : Mw. Maaike van den Berg.

Brugklasmentoren (van links naar rechts):
Mnr. Joris Bakker: L1a, mnr. Dennis Schneider: L1b, mnr. Ron de Jager: L1c, mw. Dorien Schröder: L1d, mw. Maaike van den Berg, mw. Lucy Faulkner: V1a, mw. Cor de Jong: V1b, mw. Sijtje Ledeboer: V1c


BELANGRIJKE DATA

21 t/m 25 oktober: geen lessen i.v.m. herfstvakantie

19 t/m 22 oktober: rapportvergaderingen voor alle klassen. Let op, het rooster op die dagen wijkt af! De KWT vervalt en het 4e uur verschuift naar het 3e lesuur. Het kan zijn dat er lessen uitvallen als je docent een vergadering heeft. Je ziet het vanzelf in Magister staan. Na deze vergaderingen krijg je van je mentor je rapport mee naar huis.

27 oktober: mentorgesprekken. Je krijgt van je mentor informatie mee over de mentorgesprekken en je ouders kunnen aangeven welk moment het beste uitkomt. (de meeste mentoren houden hun mentorgesprekken ook nog op andere momenten dan 27 oktober in de avond; het verschilt per mentor welke momenten er mogelijk zijn). Je mentor bespreekt dan met je ouders en met jou (je mag mee!) hoe het met je gaat.

3 december: docentgesprekken. Via Magister kunnen je ouders maximaal 3 docenten opgeven met wie ze graag in gesprek willen. Dit kan ’s middags of ’s avonds. Het is de bedoeling dat jij meegaat naar het gesprek. De gesprekken duren 10 minuten.

20 december: het einde van de lessen is om 12.30 uur, daarna is er nog een korte jaarsluiting. Uiterlijk om 13.15 uur ben je uit en begint je vakantie!

23 december t/m 3 januari: kerstvakantie

6 januari: toetsvrij

20 t/m 24 januari: toetsweek voor alle klassen (zie toetsrooster bij het onderdeel ‘roosters’)

30 januari: open dag RML. Lessen vervallen na 13.15. Kom je helpen in de middag (half 4 t/m half 6) en/of de avond (7 tot 9 uur)? Heel graag!!!

BESTANDEN EN HANDIGE WEBSITES

www.brugklaswerkweek.nl
 

FOTO’S

Asten:
Brugklassers in Asten