BRUGKLAS NIEUWS
Op deze speciale brugklaspagina vind je mededelingen en informatie speciaal voor de brugklas. Download bijvoorbeeld het studievaardighedenboekje met tips voor alle vakken. In de loop van het jaar komen op deze plek belangrijke mededelingen te staan over brugklasactiviteiten en dergelijke. Houd deze pagina dus goed in de gaten.

Download hier de powerpointpresentatie van de ouderavond brugklassen

HET BRUGKLASTEAM:


Van links naar rechts:
Brugklascoördinator: Maaike van den Berg (BRG), V1a: mw. Lucy Faulkner (FLK), V1b: dhr. Cor de Jong (CDJ), L1a: dhr. Joris Bakker (BKK), L1b: mw. Saliha Ballah (BLS), L1c: mw. Dorien Schroder (SCR), L1d: mw. Andrea Moreira Santos (MRR).


BELANGRIJKE DATA

2022/2023

16 t/m 20 januari toetsweek hele school

2 februari Open Dag (na 13.15 uur vervallen de lessen zodat we het schoolgebouw kunnen klaarmaken. vanaf half 4 tot half 6 en van 7 tot 9 komen leerlingen uit groep 7 en 8 kijken op het RML. We hebben die middag en avond altijd heel veel gidsen nodig! Op vrijdag 3 februari ben je toetsvrij zodat je kunt komen helpen op de Open Dag)

10 februari Brugklasdag! Na het 1e en 2e lesuur (dan heb je gewoon les) wordt de winnaar van de ‘RML CupCakeCup’ bekend gemaakt, eten we taart en gaan we in groepjes op de fiets naar de ijsbaan bij Leonidas via een route met opdrachten. Na het schaatsen kijken we een film (of kun je voetballen in de gymzaal), eten we frites en een snack en is er disco.

13 t/m 17 februari rapportvergaderingen; in de week daarna krijg je je tweede rapport

20 februari docentenspreekuur (ouders/verzorgers kunnen zich vanaf 2 februari via Magister inschrijven voor een 10-minutengesprek met maximaal 3 vakdocenten (het is dus geen mentorgesprek; een gesprek met je mentor gaat die dag over het vak dat hij/zij geeft, niet over hoe het in het geheel met je gaat op school). Het is de bedoeling dat jij zelf ook bij zo’n 10-minutengesprek aanwezig bent.

24 februari studiedag personeel, leerlingen hebben geen les die dag

27 februari t/m 3 maart voorjaarsvakantie

6 april leerlingendag lustrum RML 85; de lustrumcommissie is druk bezig om voor deze dag een leuk programma samen te stellen voor alle leerlingen

7 april personeelsdag lustrum RML85, leerlingen zijn vrij

24 april t/m 5 mei meivakantie

BESTANDEN EN HANDIGE WEBSITES

www.brugklaswerkweek.nl