BRUGKLAS NIEUWS
Op deze speciale brugklaspagina vind je mededelingen en informatie speciaal voor de brugklas. Kijk bijvoorbeeld eens op onze verzameling handige websites via symbaloo. Of download het studievaardighedenboekje met tips voor alle vakken. In de loop van het jaar komen op deze plek belangrijke mededelingen te staan over brugklasactiviteiten en dergelijke. Houd deze pagina dus goed in de gaten. En kijk ook even naar de belangrijke data onder de foto van de mentoren!!!

 

Powerpoints voor ouders
De Powerpoint van de startbijeenkomst op dinsdag 3 september is hier te downloaden.
De Powerpoint van de ouderavond is hier te downloaden.

 

HET BRUGKLASTEAM:
Brugklascoördinator : Mw. Maaike van den Berg.

Brugklasmentoren (van links naar rechts):
Mnr. Joris Bakker: L1a, mnr. Dennis Schneider: L1b, mnr. Ron de Jager: L1c, mw. Dorien Schröder: L1d, mw. Maaike van den Berg, mw. Lucy Faulkner: V1a, dhr. Cor de Jong: V1b, mw. Sijtje Ledeboer: V1c


BELANGRIJKE DATA

23 december t/m 3 januari: kerstvakantie

6 januari: toetsvrij, school begint met een Nieuwjaarsbijeenkomst in de aula tussen 10 en 11 uur. Je krijgt warme chocolademelk met iets lekkers en kunt elkaar een Gelukkig 2020 wensen en bijkletsen na de vakantie. Om 11 uur beginnen de lessen

20 t/m 24 januari: toetsweek voor alle klassen (zie toetsrooster bij het onderdeel ‘roosters’ en zie Peppels voor de stof die je moet leren voor de toetsen)

28 januari: open dag RML. Lessen vervallen na 13.15. Kom je helpen in de middag (half 4 t/m half 6) en/of de avond (7 tot 9 uur)? Heel graag!!! Je ontvangt na de Kerstvakantie een mail waarin staat hoe je je kunt aanmelden.

30 en 31 januari: mogelijke staking in het onderwijs? Op dit moment is nog niet duidelijk of docenten van het RML ook staken. Meer informatie volgt later.

6 t/m 11 februari: rapportvergaderingen. Je hebt een aangepast rooster (zonder KWT, dus de lesuren verschuiven) en mogelijk vallen er lessen uit als je docent moet vergaderen. Na deze vergaderingen ontvang je je tweede rapport. Ook kunnen je ouders zich weer via Magister inschrijven voor de docentgesprekken

14 februari: brugklasdag!!! De Bond organiseert deze gezellige dag vol activiteiten. Je hebt het 1e en 2e uur les, daarna beginnen we. Het eerste onderdeel is de uitslag van de taartenwedstrijd (wie maakt de mooist versierde taart???) en het proeven van de baksels. Verder gaan we schaatsen, film kijken, friet eten en dansen?

19 februari: docentenspreekuur. Je ouders hebben zich begin februari kunnen aanmelden voor een gesprek met maximaal 3 van je vakdocenten. Het is gebruikelijk dat de leerling meegaat naar het gesprek.

21 februari: extra dag vrij, docenten hebben studiedag. Jullie voorjaarsvakantie begint dus een dagje eerder dan die van het personeel van het RML. Fijne vakantie!

24 februari t/m 1 maart: voorjaarsvakantie

BESTANDEN EN HANDIGE WEBSITES

www.brugklaswerkweek.nl
 

FOTO’S

Asten:
Brugklassers in Asten