BRUGKLAS NIEUWS
Op deze speciale brugklaspagina vind je mededelingen en informatie speciaal voor de brugklas. Kijk bijvoorbeeld eens op onze verzameling handige websites via symbaloo. Of download het studievaardighedenboekje met tips voor alle vakken. In de loop van het jaar komen op deze plek belangrijke mededelingen te staan over brugklasactiviteiten en dergelijke. Houd deze pagina dus goed in de gaten. En kijk ook even naar de belangrijke data onder de foto van de mentoren!!!

Powerpoints voor ouders
Worden binnenkort geplaatst…

HET BRUGKLASTEAM:
Brugklascoördinator : Mw. Maaike van den Berg.

Brugklasmentoren (van links naar rechts):
L1a: dhr. Joris Bakker, L1b: mw. Saliha Ballah, L1c: mw. Dorien Schroder, V1a: mw. Lucy Faulkner, V1b: dhr. Cor de Jong, V1c: dhr. Dennis Schneider.
Coördinator: mw. Maaike van den Berg


BELANGRIJKE DATA

2020/2021

18 t/m 26 januari: toetsweek voor alle klassen. Zie toetsrooster bij het onderdeel ‘roosters’ en zie Peppels voor de stof die je moet leren voor de toetsen.
28 januari: open dag RML. Door de coronamaatregelen kan de open dag in deze vorm geen doorgang hebben. 
8 t/m 12 februari: rapportvergaderingen. Je hebt een aangepast rooster (zonder KWT, dus de lesuren verschuiven) en mogelijk vallen er lessen uit als je docent moet vergaderen. Na deze vergaderingen ontvang je je tweede rapport. 
? februari: brugklasdag! De Bond organiseert deze gezellige dag vol activiteiten. Je hebt het 1e en 2e uur les, daarna beginnen we. Het eerste onderdeel is de uitslag van de taartenwedstrijd (wie maakt de mooist versierde taart?) en het proeven van de baksels. Verder gaan we schaatsen, film kijken, friet eten en dansen.
19 februari: extra dag vrij. Docenten hebben studiedag. Jullie voorjaarsvakantie begint dus een dagje eerder dan die van het personeel van het RML. Fijne vakantie!
20 februari t/m 28 februari: voorjaarsvakantie
11 maart: studiemiddag (les t/m 11.45, daarna lesvrij)
5 april: Pasen
27 april: Koningsdag
1 mei t/m 16 mei: meivakantie
24 mei: Pinksteren
30 juni t/m 6 juli: toetsweek voor alle klassen. Zie toetsrooster bij het onderdeel ‘roosters’ en zie Peppels voor de stof die je moet leren voor de toetsen.
7 / 8 juli: onderbouw: klas/ mentor afsluiting
9 juli: teruggeefdag
15 juli: boeken inleveren
17 juli t/m 29 augustus: zomervakantie

BESTANDEN EN HANDIGE WEBSITES

www.brugklaswerkweek.nl
 

FOTO’S

Asten:
Brugklassers in Asten