BRUGKLAS NIEUWS
Op deze speciale brugklaspagina vind je mededelingen en informatie speciaal voor de brugklas. Kijk bijvoorbeeld eens op onze verzameling handige websites via symbaloo. Of download het studievaardighedenboekje met tips voor alle vakken. In de loop van het jaar komen op deze plek belangrijke mededelingen te staan over brugklasactiviteiten en dergelijke. Houd deze pagina dus goed in de gaten. En kijk ook even naar de belangrijke data onder de foto van de mentoren!!!

 

Powerpoints voor ouders
De Powerpoint van de startbijeenkomst op dinsdag 22 augustus is hier te downloaden.
De PowerPoint van de ouderavond van dinsdag 19 september is hier te downloaden.

 

HET BRUGKLASTEAM:
Brugklascoördinator : Mw. Maaike van den Berg.

RML - brugklasmentoren 2017-2018
De Brugklasmentoren (van links naar rechts):
Mw. Lucy Faulkner: B1, Mnr. Cor de Jong: B2, Mnr. Lars Verboom: B3, Mnr. Joris Bakker: B4, Mnr. Willem Jan Kok: B5, Mw. Cuna Laura Duin: B6


BELANGRIJKE DATA

week van 20 november: deze week krijg je je eerste rapport mee naar huis

donderdag 23 november: mentorspreekuur, kom je met je ouder(s)/verzorger(s) mee om te bespreken hoe het tot nu toe gaat? Je ouders krijgen via de mail een uitnodiging om zich in te schrijven.

dinsdag 28 november: conferentiedag voor alle medewerkers van de school. Jullie zijn dan een dagje vrij!

dinsdag 5 december: 1e en 2e uur les, in de KWT komt Sinterklaas en daarna vier je Sinterklaas met je klas (cadeautje met gedicht en surprise). Om 13.15 uur zijn we klaar.

woensdag 6 december: docentgesprekken. Via Magister kunnen je ouder(s)/verzorger(s) aangeven met welke drie docenten ze graag over jou zouden willen praten. In Magister is de uiteindelijke indeling van deze 10-minutengesprekken te zien. Kom je mee naar de gesprekken?

ergens voor de kerstvakantie: kerstdiner met je klas

vrijdag 22 december: eerst gewoon les en van half 1 tot kwart over 1 jaarsluiting in de aula. Daarna mag je lekker naar huis en begint de kerstvakantie!

maandag 8 januari: eerste en tweede uur vrij (je docenten vergaderen) en tussen 10 en 11 kun je elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen in de aula met een kopje chocolademelk. Deze dag is toetsvrij.

maandag 15 januari t/m vrijdag 19 januari: toetsweek voor de hele school, dus ook voor jou! Je hebt met alle brugklassen tegelijk dezelfde toetsen volgens een rooster dat je op de website kunt vinden. Na twee toetsen (of soms na een) ga je weer naar huis om te leren voor de volgende dag(en)

BESTANDEN EN HANDIGE WEBSITES

www.brugklaswerkweek.nl
 

FOTO'S

Asten:
Brugklassers in Asten
Brugklasdag 2016:
Brugklasdag-begeleiders-2016