Oudleerlingen en reunie

Het Montessori Lyceum stelt zich ten doel om elke vijf jaar een reünie te organiseren voor iedereen die als leerling of als personeel aan de school verbonden is geweest. Hiertoe onderhoudt de school een uitgebreid oud-leerlingenbestand.
Bent u oud-leerling, maar ontbreken uw gegevens in ons bestand? Mailt u ons dan even: oudleerlingen@rml.nl.


De Stichting ‘Wij, Montessorianen…’  is een stichting voor en door oud-leerlingen van het Montessori Lyceum Rotterdam. Deze Stichting zal de banden die bestaan tussen de Montessorianen nog meer aantrekken en versterken en gebruik maken van het onuitputtelijke netwerk waar de Stichting en zijn leden over beschikken.

Dit betekent ook dat de Alumni kunnen putten uit de kennis en ervaring die de leerlingen hebben en de leerlingen van nu kunnen de “Alumni” gebruiken als ervaringsdeskundigen en mentoren.

Wij denken bijvoorbeeld aan hulp die geboden kan worden bij de studiekeuze dan wel een stageplek regelen op diverse bedrijven om de keuze te vergemakkelijken. Het zal een platform worden waar kennis en kunde wordt uitgewisseld in de
breedste zin van het woord.

Leden van de stichting ontvangen ook het schitterende magazine ‘Wij Montessorianen’ waar mw. H. van Kleef redactrice van is.

De stichting is per mail te bereiken op: wijmontessorianen@rml.nl.