WE ZIJN ONLINE!

Ondertussen zijn de lessen via digitale media volop in gang gezet. Docenten werken thuis, maar komen ook naar school waar ze in een – weliswaar leeg – lokaal hun “lessen draaien”. De berichten vanuit ouders en leerlingen over onze aanpak zijn positief, iets waar wij allemaal natuurlijk heel trots op zijn.

Digitaal Engels
met mw. L. Faulkner

Hoewel het een zeer akelig fenomeen is dat ons allen is overkomen, zien wij als school een lichtpunt in hoe ons onderwijs zich nu manifesteert. Het is natuurlijk in alle opzichten snel schakelen geweest, en het vergt bijzonder veel inzet van onze collega’s, maar positief is hoe onze digitale mogelijkheden tot het uiterste worden verkend. Daar zullen wij uiteindelijk de vruchten van plukken.

Hierbij een zeer groot dankwoord aan onze docenten, het onderwijsondersteunend personeel en natuurlijk de schoolleiding, die onder zeer bijzondere omstandigheden heeft moeten handelen en daarmee zorg draagt dat in deze bizarre tijden het onderwijs aan onze Montessorianen zo goed als mogelijk doorgang kan vinden.

Verder willen wij iedereen die is geraakt door het Coronavirus heel veel sterkte en beterschap wensen.
Wij zullen met ons allen dit virus tackelen!

Van onze webredactie
Montessori Lyceum Rotterdam