Vleugelavond 23 november

Zoals presentatrice Noa van het Cultureel Team al vertelde aan het begin van de Vleugelavond is deze sfeervolle muziekavond (naast bijvoorbeeld de muurschilderingen op de diverse verdiepingen) een heuse traditie van het RML: de Yamaha vleugelpiano als stralend middelpunt van het optreden!

Muziekdocent Léon Monné-Gouweleeuw opende de avond tot verrassing van velen met de volledige F. Loh Marsch, die toch wat uitdagender bleek dan menigeen dacht! Daarna was het de beurt aan de nieuwe talenten Sophie en Roos uit L1c (zie foto).

Nadat Julius de zaal even had opgeschud met wat Red Hot Chili Peppers op het drumstel trad Asma uit de Kunstklas V5 op met een fraai staaltje jazz & scat vocal, begeleid door opnieuw Léon op piano en wiskundedocent Marcel Eggen op contrabas (foto).

Evi & Kyra uit V1a speelden zelfs een combinatie van twee stukken op de vleugel. Helaas lieten zij zich niet zo goed fotograferen… Daarna werd er even een korte pauze gehouden om een drankje te drinken en met elkaar te kletsen, waarna het tijd was voor een heel bijzonder optreden: een contrabasduet van opnieuw Marcel, maar nu samen met muziekdocent Martijn Willemsen (foto).

Daarna konden we genieten van de Pirates of the Caribbean door Hugo uit V1b (foto), gevolgd door een prachtig lied door Mirthe, die vertelde over haar oma die ze nooit of eigenlijk juist altijd gekend heeft… Vervolgens trad een deel van de muzieksectie op met het swingende Autumn Leaves (foto), waarna opnieuw Mirthe de avond afsloot met een gepast Hallelujah, deze keer samen met Jasmijn (foto).

Complimenten voor deze prachtige avond, georganiseerd, gepresenteerd en met drankjes en hapjes omlijst door het Cultureel Team: Noa, Mirthe, Jasmijn, Sophie, Pien en Diane!