Van start op een nieuwe school

Vanochtend begonnen alle leerlingen aan het nieuwe schooljaar. Leerling na leerling passeerde de mooie ballonnenboog bij de ingang. Een feestelijke entree, gevolgd door een ontvangst in de aula door de jaarlaagcoördinator en de mentoren en daarna een bijeenkomst met de klas.

Voor enkele jaarlagen stond er al wat meer op het programma. Vooral voor de brugklassers natuurlijk. Zij werden door de mentoren en leerling-mentoren wegwijs gemaakt in het gebouw, zochten hun lockers op, deden een speurtocht en logden voor het eerst in op de schoollaptops om accounts aan te maken voor alle apps die dit jaar gebruikt zullen worden. Dat laatste lukte nog niet helemaal bij iedereen, maar de ervaring leert dat over een paar dagen alle technische hindernissen overwonnen zullen zijn.

De bruggers hebben woensdag nog een nadere kennismaking op het programma staan. Zij beginnen donderdag pas aan de lessen. Voor de rest van de leerlingen is vanaf morgen school weer helemaal ‘aan’. We wensen iedereen een mooi schooljaar toe!