RML BOND 2019/2020

Een middelbare school is niet alleen maar een gebouw waar docenten lesgeven en leerlingen toetsen maken. Wat een school een leuke school maakt zijn leuke lessen maar ook de activiteiten die buiten de les plaatsvinden. Op het RML is er van alles te ondernemen: je kunt in het technisch team, je kunt in het cultureel team, je kunt je verkiesbaar stellen voor de senaat, je kunt meedoen aan musicals en andere kunstzinnige activiteiten. Ook zijn er tal van interessante cursussen en workshops te volgen via de Montessori Academie.

Vandaag zetten we een heel bijzondere groep leerlingen in het zonnetje. Naast alle bovengenoemde activiteiten kun je jezelf op het RML namelijk ook verkiesbaar stellen voor de bond. De verkiezingen (die plaatsvinden wanneer er genoeg aanmeldingen zijn van nieuwe kandidaten) voor de nieuwe bond staan al voor de deur, maar eerst willen we nog even de aandacht vestigen op de fantastische groep leerlingen die in het schooljaar 2019/2020 lid zijn geweest van de RML-bond. Willemijn, Jessie, Claire, Berbel, Beer, Mosche, Diederik en Renee hebben zich dit bondsjaar met uitermate veel energie ingezet om allerlei grote en kleine activiteiten te organiseren met als voorlopig hoogtepunt een stampend schoolfeest met rapper Hef! Deze week en de komende weken heeft de RML-bond nog een aantal zeer leuke (maar ook drukke) dagen voor de boeg: zo zijn ze aan het begin van deze week scheidsrechter geweest bij de basketbaldagen, hebben ze een lijst samengesteld met nieuwe kandidaten voor de bond van 2020/2021 (bond’s choice) en zijn ze de klassen rond geweest om de gevraagde, maar zeker ook de kandidaten die zich via de open inschrijving hebben aangemeld als bondskandidaat (dit kan nog tot 17/2 via bond@rml.nl), op de hoogte te stellen van hun selectie. Dan zijn ze deze week ook nog druk geweest met het verkopen en uitdelen van valentijnsrozen en zijn ze op vrijdag een onmisbaar deel van de begeleiding bij de brugklasdag waar ze de taartenwedstrijd jureren en zorg dragen voor het feit dat ieder brugklasser een waanzinnige dag beleeft met schaatsen, film, snacks en een knallende disco. Dan volgen daarna nog de bondsverkiezingen met als grote knaller het tweede schoolfeest op 20 maart. We houden veel over dit schoolfeest nog strikt geheim, maar we kunnen je wel alvast verklappen dat we wederom een kneiter van een artiest hebben weten te strikken! Dus hou 20 maart alvast even vrij in je agenda.

Lieve, lieve Willemijn, Jessie, Claire, Berbel, Beer, Mosche, Diederik en Renee, ook al duurt het nog eventjes voordat het bondsjaar voor jullie ten einde komt, willen wij als bondscoaches alvast onze hele grote dank en waardering uitspreken voor alles wat jullie dit jaar voor elkaar hebben weten te boksen. Jullie zijn echt een geweldig team en we hebben er met heel veel plezier deel van uitgemaakt. Jullie zijn met recht epische helden, leerlingen zoals jullie zijn een grote reden voor het feit dat het RML zo’n fijne, veilige en ondernemende school is.

Veel liefs, Lucy Faulkner en Michiel Peereboom

RML BOND – HELDEN!

WIL JIJ OOK IN HET NIEUWE BONDSTEAM? KLIK DAN HIER OM TE LEZEN WAT JE MOET DOEN.