Culturele avond 2022

De gasten liepen het schoolgebouw in. Het moment dat ze binnenkwamen werden ze begroet door het Cultureel Team. Wij (cultureel team) boden ze thee, koffie, limonade en koekjes aan, waar ze erg van genoten! Uiteindelijk ging de zaal open waar de optredens zouden plaatsvinden.

De presentatoren waren erg grappig! De avond begon met Mirthe de Boers “Lost boy”, wat ze zong en werd begeleid door Gina van Olm op de piano. Daarna danste Pien op “Bones” van Imagine Dragons. Stan vervolgde met “Salut d’Amour” op de viool. Het KWT koor (5 zangers) zongen “Do you hear the people sing” en “Let the Sunshine in”, wat gigantisch goed klonk. Vervolgens zong Asma “Aquarius” uit de musical hair. Het Trio de Janeiro (oftewel de docentenband) sloot de eerste helft af met het nummer “Sleeping on the sidewalk”.

Tijdens de pauze waren er veel lekkere snacks, waaronder chips, kaasstengels en borrelnootjes! Toen de optredens weer verder gingen waren er nog 5 acts.

Kinderen die vorig jaar meededen met de musical (Wedergeboorte) begonnen de tweede helft met de “Lijkendans” wat ze, zoals je misschien al had verwacht, dansten. De One Love Band (weer de docentenband) speelden “Locomotive breath”.  Mirthe de Boer had zelf een nummer geschreven om op de piano te spelen en zingen, het klonk geweldig! Vervolgens speelde Stan het nummer “Le Cygne” op de viool en muziekdocent Monné-Gouweleeuw sloot de avond af met een “Ode aan de TT”, wat door Mike Boddé (oud-leerling van de school) was gemaakt. Het was een leuke avond en we hebben er erg veel van genoten!

Groetjes,

Namens het Cultureel Team,
Primo Segbars