Bondsverkiezingen 2022

Op dinsdag stonden ze bij de deur van de school: de verkiezingskandidaten met hun campagneteams, de handen vol posters, flyers, ballonnen en ander promotiemateriaal. Het was weer tijd voor de jaarlijkse bondsverkiezingen. Waar deze de afgelopen twee jaar in het gedrang kwamen door corona, konden de kandidaten nu weer alles uit de kast halen om de leerlingen van de school ervan te overtuigen dat zij toch vooral op hen moesten stemmen. In de kleine pauze werden de kandidaten officieel voorgesteld en in de grote pauze mochten ze dat nog eens dunnetjes overdoen in groepen.

Op woensdag stond een meer inhoudelijk deel op het programma: een zogenaamde ‘Movie Battle’ waarin de kandidaten hun plannen uiteen konden zetten en daarna het grote debat. Dit jaar stond dat onder leiding van meneer Cuijpers, die de leerlingen het vuur aan de schenen legde met een aantal pittige vragen en dilemma’s. De kandidaten lieten zich daarbij van hun beste kant zien en lieten niet na om af en toe ook elkaar kritisch te bevragen.

Daarna mochten de promotiematerialen weer de kast in en was het aan de kiezer om te spreken. De uitslag volgde op vrijdag. Onder tromgeroffel werden de nieuwe bondsleden gepresenteerd: 

BOND 2022/2023 

(Van links naar rechts)
Charlotte Bommelje A3a
Lize van Leeuwen A3a 
Lolo Linthorst A3b 
Philippine Hoek V4e
Fleur Guijs V4a
Wouk van der Ent H3b
Krijn Adam H3b
Maurits van Dijk V4c 

De bondsleden gaan op korte termijn op pad om zich met elkaar voor te bereiden op hun bondsjaar en plannen te bedenken. We wensen de nieuwe bond veel succes en bedanken de ‘oude’ bond voor hun inzet in het afgelopen jaar!
Natuurlijk willen we bij deze alle kandidaten die helaas niet zijn verkozen hartstikke bedanken voor hun deelname. Mede door jullie zijn deze bondsverkiezingen zo leuk geworden.