Wetenschapsklas en theaterklas

De wetenschaps- en techniekklas

Het was een belangrijke middag voor de leerlingen van de wetenschaps- en techniekklas. Die middag konden ze aan iedereen laten zien wat ze de afgelopen maanden hadden geleerd en gedaan. Zo lieten leerlingen trots zien wat een zelfgemaakte en geprogrammeerde lego robot kan, hoe de vertering in je darmen werkt, en hoe je een windmeter kan maken. Deze feestelijke middag werd afgesloten met de uitreiking van de certificaten aan deze enthousiaste groep jonge wetenschappers.

Wil je volgend jaar ook meedoen aan de wetenschapsklas? Stuur dan een mailtje naar administratie@rml.nl onder vermelding van ‘Wetenschapsklas

De voorstelling van de theaterklas.
Ook dit jaar is het gelukt om een prachtige voorstelling te maken over een onderwerp dat de leerlingen zelf aandragen.
Het werd:
‘V.L.O.G BRUGGERS ‘ (voor leuke, ondeugende, gekke bruggers)
Iedereen speelde een vlogger die een leuke gekke ontroerende scène meemaakte en hierover vlogde.
Zo zagen we onder andere een vloggende leerling die een docent filmde die wat eten op zijn wang had zitten, een hylarische familievlog van een moeder die maar geen afscheid van haar kind kon nemen die op kamp ging, Natascha van de nagelstudio en haar klanten en nog veel meer fantastisch gespeelde rollen.
Iedereen genoot van het leuke spel, de dans en bewegingsstukken tussen de scènes en tot slot een prachtig gezongen finale lied.
Voor veel leerlingen smaakt dit naar meer.
Mocht jij dit ook willen geef je dan op voor de theaterklas volgend jaar.
Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar adm@rml.nl onder vermelding van ‘Theaterklas