Vleugelavond groot succes

De jaarlijkse vleugelavond kende dit jaar een bijzonder succesvolle editie. Elk jaar verzamelen leerlingen en docenten zich rondom de vleugel in de aula, om muziek ten gehore te brengen en te beluisteren. Maar niet alleen muziek!

Hoewel de vleugel het middelpunt van de avond is, is er ook ruimte voor andere artistieke uitspattingen. Voor het eerst in jaren werden er ook verhalen voorgelezen. De aula was goed gevuld en alle aanwezigen luisterden ademloos naar onze talentvolle leerlingen!

Enkele reacties:

Mevrouw Seher: “Ik heb de echt de hele avond vol bewondering naar de optredens van onze leerlingen gekeken en geluisterd! Ik heb best op wat scholen gewerkt, maar ik was echt verbaasd over het niveau en ik ben onwijs trots op onze leerlingen, ge-wel-dig!”

Mevrouw Duin: “Het was een ontzettend inspirerende avond met sprankelende optredens, ik heb echt genoten!”

Mevrouw SutterFaulkner: “Een leuke afwisselende schoolavond met heel getalenteerde leerlingen en ook zoveel publiek! Het was mijn eerste vleugelavond. Het is heel leuk om de kinderen eens in een andere setting mee te maken en te zien hoe die verschillende samenwerkingen van brugklas tot eindexamenklas bloeien.”

Meneer Zandvliet: “Een driedubbele PLUS!! Dit soort avonden maakt je echt blij dat je op onze school mag werken!”

Mevrouw van Gelderen: “Echt een SUPER avond met een vol programma en een grote diversiteit aan acts waarvan er geen enkele gemist mocht worden!”

Anouk (havo 4) en Semmi (havo 5): “In de afgelopen zes jaar hebben wij nog nooit met zo’n goed gevoel de vleugelavond verlaten. Er waren verrassende talenten en de zaal zat stampvol. Iets wat wij nog nooit hadden meegemaakt op een vleugelavond was dat er verhalen werden voorgelezen/voorgedragen! Het waren zelfgeschreven korte verhalen van Hansje en Nasreddine. Elk jaar is de kwaliteit van de optredens erg goed en ook dit jaar lag de lat heel hoog. Tot volgend jaar!”