Verslag Brugklasdag 2018

Brugklasdag is al jaren een begrip op het RML en op 22 februari was het weer zover: tijd voor de taartenwedstrijd, die dit jaar werd gewonnen door Alysia, Lotte, Luna en Ella uit B1. Zij hadden de mooiste taart, maar er waren vele mooie creaties.

Bekijk alle taarten
Bekijk alle taarten!

 

Nadat de winnaars bekend waren gemaakt mochten de taarten eindelijk geproefd worden. Want ja, het is wel leuk als je taart er mooi uitziet, maar het is dan nog wel de vraag hoe al die taarten smaken. Daar bleek gelukkig helemaal niks mis mee. Met volle magen stapten we op de fiets om in groepjes op weg te gaan naar de schaatsbaan. Een aardig stukje fietsen, maar het was een stralende dag, dus dat was geen straf. Onderweg stonden er allemaal foto-opdrachten op het programma, waarbij er mooie prijzen te verdelen waren voor het snelste groepje.

 

Terwijl op het grote scherm de verrichtingen van onze Olympiërs in Zuid-Korea te volgen waren (met een gouden plak voor Suzanne Schulting), konden de bruggers zelf ook lekker schaatsen. Dat werd ook massaal gedaan en leidde tot veel plezier, behalve voor twee leerlingen die flink ten val kwamen en zich naar blesseerden.

 

Terug op school was de aula omgebouwd tot bioscoop. Mall Cop stond op het programma: een grappige actiefilm. Intussen arriveerde ook de patatboer. Hij had voor iedereen een frietje met saus en een lekkere snack: een kroket, een frikadel of een lekkere kaassoufflé.

In de tijd dat iedereen bij de frietkraam een portie patat haalde, werd de aula door de Bond en de TT wederom omgebouwd, deze keer tot balzaal, want de dag werd afgesloten met een spetterende disco. Een mooie afsluiting van een leuke dag!