The Distinguished Gentlemansride

Onze ICT-medewerker Alex, ondertussen alweer 14 jaar in dienst van onze school, is sinds vorig jaar deelnemer van The Distinguished Gentlemansride (DGR). De “DGR” is een internationaal liefdadigheidsevenement voor klassieke en vintage stijl motorfietsen die bewustzijn en fondsen werft voor de gezondheidsprogramma’s van de “Movember Stichting
Dit wereldwijde evenement heeft als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de genezing van prostaatkanker en is elk jaar, gelukkig, een groot succes. Vorig jaar heeft Alex deelgenomen aan de rit in Rotterdam. Dit jaar zal hij deelnemen aan de rit in Lissabon.
Aangezien het allemaal binnen een week moet gebeuren, en er in Portugal nergens een Harley Davidson motor meer te huren is in die periode, gaat Alex zijn eigen Sportster (een type Harley Davidson motorfiets) op transport zetten om zo toch deel te kunnen nemen aan het evenement! Hij zal zelf met het vliegtuig naar Lissabon vliegen en pikt daar zijn motor op.
Ondertussen heeft Alex met zijn aanstekelijke enthousiasme en liefde voor dit geweldige evenement al allerlei sponsoren gevonden. Zo heeft hij o.a. van een motorkleding en “Biker design” bedrijf een voor de DGR rit speciaal helm meegekregen, die in Portugal door een kunstenaar wordt beschilderd met het logo van het evenement (DGR 2016). Fantastisch natuurlijk! De lijst met bedrijven die doneren aan dit mooie doel, groeit met de dag en het zijn de onverwachte aanmeldingen (zoals bijvoorbeeld zijn mondhygieniste!) die een goed gevoel geven. Dit maakt hem steeds fanatieker om zoveel mogelijk geld bij elkaar te sprokkelen voor de “DGR”.

Behalve donaties van bedrijven heeft Alex in de prive sfeer (vrienden en familie) ook al een flink bedrag opgehaald. Maar, het kan altijd beter….
Wil je Alex ook helpen met zijn inzet voor onderzoek naar de genezing van prostaatkanker? Bezoek dan zijn speciale sponsorpagina waar je kunt doneren en meer informatie vindt over het evenement. Een sponsoring kan trouwens al vanaf €5,00! Op deze pagina zal Alex ook een blog bijhouden:

Alex, dol op social media, zal tijdens het evenement foto’s en filmpjes maken die hij in een video zal verwerken. In de video zullen alle sponsoren worden genoemd. Het filmpje wordt vervolgens op allerlei websites, social media en zijn eigen social media gedeeld:
https://www.instagram.com/sportsterwingmanclothing (Instagram) en
https://www.facebook.com/sportster.wingman (Facebook).

AlexPalma-DGR
Alex

gentlemansride