Sportdag 2015

Ook dit jaar was de sportdag van het RML op het prachtige sportcomplex van Hockey Club Rotterdam. In de ochtend waren de bovenbouwers aan de beurt en ’s middags de eerste en tweede klassen.

Om 7 uur kwamen de leerlingen van de Bond en kon er begonnen worden met het uitzetten van de verschillende sportonderdelen. Het stadion was de gehele dag het domein van de hockeyers en op de andere velden werd er gevoetbald en softbal/peanutbal gespeeld.

De weergoden waren ons goed gezind en tussen de wedstrijden door kon er op het grote terras in het zonnetje even ontspannen worden. De winnende teams kregen na afloop een ijsje en met het warme weer was dit een heerlijke prijs!

Uiteraard kan zo ’n groot evenement (er deden ruim 800 leerlingen mee) niet zonder goede begeleiding. En ook dit jaar waren veel collega’s en oud-leerlingen bereid om te assisteren bij de verschillende sporten.

Weliswaar had een klein aantal leerlingen wat pleisters nodig, maar we kunnen terugkijken op wederom een prima sportdag!