Skireis VWO 5

Zoals elk jaar het geval is, hebben wij als M&O klas de opdracht gekregen een project op te zetten en dit uit te voeren, onder leiding van meneer Santema. Wij hebben gekozen om een skireis te organiseren, aangezien onze jaarlaag de pech heeft gehad de skireis vorig jaar te missen. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt en nu is het eindelijk zo ver.

Om deze reis voor alle leerlingen mogelijk te maken, hebben wij een fonds opgericht voor de leerlingen die wel graag mee willen op de reis, maar wat minder te besteden hebben. Aan deze leerlingen bieden wij dus de optie zich op te geven voor het fonds, waardoor zij tegen een lagere prijs alsnog mee kunnen op de skireis. Wij bedanken al onze sponsoren die het voor iedereen mogelijk maken om mee te kunnen!

Donderdag 29 maart vertrekken wij ’s avonds met zo’n 40 leerlingen richting het Oostenrijkse Hinterglemm. Wij zullen tijdens de gehele reis aanwezig zijn en het is dan ook onze taak om de reis in goede banen te leiden. Er zal natuurlijk elke dag geskied worden en ’s avonds zullen wij zorgen voor leuke dingen om te doen. Op dinsdag 2 april komen we ’s ochtends weer aan op school. Wij gaan er vanuit dat het een onvergetelijke reis wordt!

De organisatie