Open Lesmiddag 22 januari 2014

Het Montessori is in! Bijna 200 leerlingen uit groep 8 (en soms uit groep 7) kwamen op woensdagmiddag 22 januari naar de eerste open lesmiddag om in 3 korte lessen te ervaren hoe het eraan toe gaat op onze school. Begeleid door een leerling uit de bovenbouw volgden ze lessen aardrijkskunde, geschiedenis, economie, wiskunde, Frans, Engels, Latijn, beeldende vorming of gymnastiek.

Uit opmerkingen als ‘Ik vond Engels echt veel leuker dan op de basisschool!’,  ‘lekker even gymnastiek!’ of ‘ik weet nu zeker dat ik naar deze school wil!’ kunnen we opmaken dat het een geslaagde middag is geweest en ook de onderstaande foto’s laten zien dat er hard gewerkt is in een gezellige sfeer. Meer foto’s uit de lessen zijn te vinden op http://www.flickr.com/photos/brugklaswerkweekrml

Sta je op de foto, maar wil je liever dat de foto wordt weggehaald? Stuur dan een mailtje naar brg@rml.nl

Op 26 februari 2014 organiseren we nog een tweede open lesmiddag, waarvoor je je nog kunt inschrijven via administratie@rml.nl. En natuurlijk kun je op de open dag (6 februari) ’s middags en ’s avonds ook de sfeer komen proeven.

Mevrouw Van Egmond helpt met Grieks
Mevrouw Van Egmond helpt met Grieks
Meneer Seedorf ("oom van...") geeft Beeldende Vorming.
Meneer Seedorf (“oom van…”) geeft Beeldende Vorming.

 

Aardrijkskunde met meneer Koning
Aardrijkskunde met meneer Koning