Open lesmiddag 13-12-2017

Tijdens de open lesmiddag van woensdag 13 december kwamen zo’n 250 leerlingen uit groep (7 en) 8 van verschillende basisscholen een middag lessen volgen om te zien hoe het eraan toe gaat op het Montessori Lyceum. Na een korte ontvangst in de aula gingen de verschillende klassen onder begeleiding van een leerling de school in om een beetje te ‘proeven’ aan Grieks en Latijn, Engels, Frans, natuurkunde, wiskunde, lichamelijke opvoeding, techniek, biologie, beeldende vorming, aardrijkskunde en geschiedenis. Na drie lessen was de middag al weer om en ging iedereen vol indrukken naar huis. Wij vonden het een geslaagde middag en hopen jullie samen met je ouders terug te zien op de Open Dag, op 25 januari 2018!

Mocht je de eerste open lesmiddag gemist hebben, je kunt je nog aanmelden voor de lesmiddag op 14 februari. Stuur dan een mailtje naar administratie@rml.nl

Sta je op een van de onderstaande foto’s, maar wil je liever niet dat deze op de site staat? Stuur dan een mail naar pon@rml.nl (met een omschrijving van de foto) en dan halen we hem weg.