Zit je in groep 8? Dan kun je toch nog met één van je ouder(s)/verzorger(s) op een Open Dag op het RML langskomen!
Vanwege corona kwam de Open Dag van 27 januari helaas te vervallen. Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, kun je toch nog al je vragen stellen aan docenten en leerlingen en het gebouw verkennen, op dinsdag 8 maart.
Schrijf je hieronder in voor één van de tijdsloten op dinsdag 8 maart en reserveer daarmee een plekje voor onze Open dag.

Hoewel de meeste coronamaatregelen inmiddels zijn afgeschaft, hanteren we nog wel tijdsloten en willen we iedereen de ruimte geven om de anderhalve meter aan te kunnen houden. Uiteraard geldt ook voor onze Open Dag dat iedereen die coronagerelateerde klachten heeft thuis blijft. We hebben er alle vertrouwen in dat we op deze manier iedereen een goed beeld kunnen geven van het Montessori Lyceum terwijl we ook rekening houden met de coronapandemie.
Voor iedereen die niet naar de Open Dag kan komen is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan een online panel, bestaande uit leerlingen, een docent/mentor en een ouder.
Het online panel zit voor jullie klaar van 15.30 uur tot 17.00 uur. Klik hier voor de link naar Teams.Parkeren om en nabij de Schimmelpenninckstraat is zeer lastig vanwege werkzaamheden aan de woningen in de straat. Wij adviseren dan ook dat u met de fiets of openbaarvervoer komt.

Aanmelden Open dag 2022

  • There are no options available for this field.

    Elk tijdslot heeft een maximum van 175 leerlingen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.