M&O PO 4 VWO

Door Joost van Dijk, Focko van Neerbos, Kees Versteeg, Boris van der Ent, Flip legein, Bram Overgaag en Manne Levin.

Wij, zeven jongens van het RML, moesten voor het vak M&O een PO doen. Dit is een opdracht waarbij we in de praktijk iets moesten organiseren.
Na bij veel vrienden, familie en kennissen rondvragen of zij iets hadden wat we konden doen werden we gevraagd om de afsluitingsborrel van de lustrumweek van de Fatimaschool te organiseren. Er werd ongeveer 1000 man verwacht dus het moest groots aangepakt worden. Allereerst kregen we een budget waarmee we dingen konden doen, om dat aan te vullen hebben we munten laten maken die mensen konden kopen bij binnenkomst waarmee ze konden betalen zodat we nog een extra bron van inkomsten hadden. We hebben allerlei kraampjes geregeld met eten en drinken, veel activiteiten voor de kinderen en leuke versiering en een bandje voor de sfeer. Het was een groot succes en iedereen had het naar zijn zin.

Omdat dit natuurlijk voor het vak M&O was hebben we een mooie begroting gemaakt en achteraf een winst- en verliesrekening. Wij vonden het zeer geslaagd en vinden dit zeker leuk om vaker te doen.