Inschrijving CUP

cupDeze week zijn we van start gegaan met de inschrijving voor de kwt via de contacturenplanner (CUP).
Op zondagavond bleek dat het merendeel van de leerlingen zich succesvol had ingeschreven. Een mooie start, maar alle begin is moeilijk en zo ook hier.
Zo blijkt de inschrijving op de zelfstudieuren (zsu) in de bovenbouw nog niet goed te verlopen. Hiervoor zal tijdens de derde toetsweek een aanpassing in Magister gemaakt moeten worden.
Dit betekent dat inschrijvingen voor een zsu door leerlingen in de bovenbouw tot die tijd niet verwerkt zullen worden. De komende drie weken komen deze uren daarmee vooralsnog te vervallen.
Een ander probleem is dat enkele leerlingen nog ingeschreven waren via de ‘oude manier’. Hierdoor werden deze leerlingen dubbel ingeschreven of kwamen er teveel leerlingen in één kwt terecht.
De inschrijving rechtstreeks in Magister is vlak voor de vakantie geblokkeerd, maar de reeds aanwezige inschrijvingen in Magister zullen ook de komende weken nog onze aandacht vragen.

Ik wil bij deze de leerlingen oproepen die zich deze week nog niet via CUP hadden ingeschreven, om ervoor te zorgen dat zij voor volgende week dat wel doen. Leerlingen die zich niet inschrijven zullen hierop aangesproken worden door hun mentor c.q. coördinator. Mocht je de pincode voor toegang tot CUP verloren zijn, stuur mij dan even een mailtje.

Met vriendelijke groet,

Jacco Sloover