Geslaagde Sponsorloop

Hoe omschrijf je een dag als 2 juni. Een dag waarop leerlingen worden gevraagd zich in te zetten voor het goede doel stichting Sri Lanka Support. Voor veel mensen is het allemaal ver van hun bed, maar niet voor onze leerlingen die mee hebben gedaan met de sponsorloop van afgelopen dinsdag op de Nenijto atletiekbaan.
Op deze behoorlijk donkere en vooral winderige dag, waarop alles even in de regen leek te vallen, bleek de zon eigenlijk niet nodig. Het licht kwam namelijk van onze rennende zonnetjes op de atletiekbaan! Enthousiaste leerlingen uit de onderbouw en gedeeltelijk uit de bovenbouw die zich de longen uit hun lijf liepen om toch maar nóg een extra gesponsorde ronde te pakken voor het goede doel.
Het is heel bijzonder en hartverwarmend om te zien hoe men zich zo belangeloos inzet voor kinderen aan de andere kant van de wereld die het niet makkelijk hebben. Een bijdrage aan Sri Lanka Support  betekent voor deze kansarme kinderen welkome leermiddelen om een basis te kunnen leggen voor een goede toekomst. Echt ELKE euro helpt, en daar hebben onze leerlingen van het RML afgelopen dinsdag op een fantastische manier aan meegewerkt.

Speciale dank aan:

– Het SLS-team 2013, met extra dank aan Isabelle Bakker voor de foto’s
– het Technisch Team, voor het organiseren van het geluid.
– de Bond bedankt voor de hulp bij het inschenken van de limo!
– alle mentoren die, met het zweet op hun voorhoofd, de nodige streepjes hebben moeten zetten 😉
– Alle mensen van de EHBO, die niets te doen hadden
– Ted, motivatiecoach en spreekstalmeester
– iedereen die wij nu vergeten.

Namens het SLS-team 2015 en Netty Tiggelman van Sril Lanka Support. Wij hopen op een kanjer van een uitslag!

Binnenkort zullen we leuke foto’s plaatsen, dus hou de website in de gaten!