De open dag 2016

Op 19 januari opende de school haar deuren voor leerlingen uit groep zeven en groep acht van de basisschool. Tijdens de open dag konden zij kennis maken met de school, de leraren en de leerlingen om zo te ontdekken of dit de school is waar zij straks hun opleiding willen vervolgen.

Bij de deur werden de leerlingen (en hun ouders) welkom geheten door de rector, waarna een jeugdige gids hen meenam op een ontdekkingstocht door het RML. In alle lokalen waren lesmaterialen uitgestald, zodat de bezoekers een indruk konden krijgen van de verschillende vakken. De gidsen namen uitgebreid de tijd om alles te tonen en er honderduit over te vertellen. Daarbij was er natuurlijk ook uitgebreid de tijd om vragen te stellen.

Van die mogelijkheid werd volop gebruik gemaakt en dat is ook niet zo gek. Kiezen waar je de komende jaren door gaat brengen, dat is niet niks. Maar hopelijk heeft de open dag veel leerlingen op een idee gebracht. Het een drukte van belang en de sfeer was uitstekend. We hopen volgend jaar veel nieuwe leerlingen te mogen begroeten.

Een impressie van de dag:

Met dank aan:
Alle gidsen, personeel en leerlingen die hebben geholpen aan een succesvolle en vooral leuke dag!
Tekst: Cor de Jong
Film: Alex Palma en Ritchie Oliveira
Foto: Lucy Faulkner, Pieter Ponsen en Tessa Menke